Om Rapsis AB

Vi gör jobbet lättare och godare för grossister och restauranger

Från vår början som ett litet familjeföretag 2007 har varje produkt som lämnar våra portar fortsatt att spegla vår stolthet och dedikation. Under årens lopp har vi vuxit betydligt, men trots den ökade omfattningen behåller vi vår ursprungliga passion för att leverera överlägsen kvalitet och service till alla våra kunder.

Därför väljer du Rapsis

Producerat i Sverige

På Rapsis är vi övertygade om att lokal produktion inte bara resulterar i högkvalitativa varor utan också gynnar vårt samhälle och vår miljö genom att minska onödig transport och öka medvetenheten om vårt ekologiska fotavtryck.

Bland dom allra bästa

På Rapsis har vi en stark övertygelse om att kvalitet är grundstenen i allt vi gör, från produktion till kundkontakt. Vi är stolta över leverera bland de absolut bästa produkterna i Sverige till våra kära kunder. 

Högsta möjliga kvalitet

Eftersom vi startade som ett litet familjeföretag är det naturligt för oss att sträva efter högsta möjliga kvalitetsnivå och nära samarbetsrelationer. Kundkontakt och möjligheten att personligen träffa våra kunder är av avgörande betydelse för oss.

Rättvisa priser

Samtidigt som vi strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet gör vi allt vi kan för att kunna erbjuda rättvisa priser. Vårt mål är att alltid att uppfylla våra kunders unika behov och leverera produkterna som behövs till ett överkomligt pris.

Bli en del av Rapsis familj

Vi har alltid förstått vikten av personlig kontakt och att träffa våra kunder ansikte mot ansikte. För oss är detta grundläggande för att bygga förtroende och hålla starka kundrelationer. Vi värdesätter öppen kommunikation och ärlighet och tror att ett muntligt avtal eller en enkel handskakning kan vara lika betydelsefullt som ett skriftligt avtal.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra produkter.